Zamówienia
Sklep
Internetowy
Formularz
zamówieniowy
Fax
56 674 26 20
Kontakt


Pn. - Pt.
godz. 8.00 - 16.00

Formularz
kontaktowy
Telefon
+48 56 674 26 21

Polityka prywatności

1.

Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy Skowroński obsługujący zlecenia zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

 

2.

Administratorem Danych Osobowych jest: 

Firma Skowroński Sp. J., ul. Rzemieślnicza 1, Młyniec Pierwszy, 87-162 Lubicz, tel. 056 674 26 21

 

3.

Każdy Użytkownik naszej firmowej strony i sklepu internetowego ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

 

4.

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych, czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

 

5.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skorzystaj z wygodnej dla Ciebie formy kontaktu z nami – wszelkie dane kontaktowe znajdziesz na naszej podstronie /contact

 

6.

W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

Imię i nazwisko - podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz dla umożliwienia kontaktu z Tobą.

Adres zamieszkania - jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

Nr telefonu - dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń, jak np. brak towaru w magazynie, jednocześnie proponując korzystne dla Klienta rozwiązanie.

Adres email - poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. 

Adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

Cookies - nasz sklep wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

 

Dziękujemy za zapoznanie się z Polityką Prywatności naszego sklepu.

Proszę pamiętać, że zawsze staramy się rozwiązywać sytuacje trudne z korzyścią dla naszych Klientów.